برترین فایل پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد
مشتری گرامی، همکاران ما فایلی با عنوان پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی آماده نموده اند جهت دانلود آنلاین و فوری بر روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 25
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی مهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب:

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
روغن
انواع روغن سرخ کردنی
انواع سرخ کن ها
نقطه دود
نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت
ویژگی روغن سرخ کردنی 
اسیدهای ترانس 
ترانس وهیدروژناسیون
تغییرات شیمیائی وفیزیکوشیمیائی روغن سویا در

ادامه مطلب